Well, să vedem cât mă mai ține chestia cu blogul?

Andie Mac Dowell, Vogue 1986
născută în data de 21 aprilie, cunoscută publicului pentru rolul său din filmul Sex, Lies&Videotapes din 1988 al regizorului Steven Soderbergh

Depinde de determinare și de chef.

Barbra Streisand, celebră ca și cântăreață și actriță deopotrivă s-a născut în 24 aprilie, în cazul său există un magnetism aparte care nu are nici o legătură cu clasica frumusețe fizică

Făcând ordine pe hardul extern unde salvasem enorm de multe date de pe laptopul vechi, am dat la capitolul blog peste o sumedenie de imagini, adunate într-un research destul de complex acum mulți ani și am zis că o să aduc la lumină aceste imagini, deși nu cu complexitatea gestului pe care îl planificasem atunci.

Katherine Hepburn s-a născut în 12 mai 1907. A luat 4 premii Oscar pentru interpretare de-a lungul carierei sale longevive. Nu intra în patul procustian al canoanelor de frumusețe hollywoodiene, și totuși…

Ghici, ghicitoarea mea? Ce au în comun următoarele dive celebre, desigur, în afara frumuseții, celebrității și popularității: Uma Thurman, Barbra Streisand, Andie MacDowell, Adele, Shirley MacLaine, Audrey Hepburn, Michelle Pffeifer, Penelope Cruz, Jessica Lange, superba dar mai puțin cunoscuta acum Glenda Jackson, Judy Davis, Katherine Hepburn, Cate Blanchette, altă superbă ca Anouk Aimee, Christina Hendricks sau Cher?

Uma Thurman fotografiată de Pedro Garcia pentru Harper s Bazaar 2016, actrița fetiș a lui Tarantino. Pulp Fiction, Kill Bill, remember? este născută în 29 aprilie 1970

Toate aceste femei frumoase și celebre sunt născute sub semnul Taurului. Ce big deal, veți zice unii, că eu nu cred în zodii și de astea. No problem, nici ele în voi.

Audrey Hepburn fotografiată de Richard Avedon pentru Harper s Bazaar oct, 1961.
Mitul Audrey s-a născut în data de 4 mai 1929, iar frumusețea și stilul său au surclasat adesea performanțele sale de actriță. Muza încoronată a designerului Hubert de Givenchy, cel care i-a creat multe dintre ținutele pentru film.

Postarea este dedicată, în exclusivitate celor care pricep că dincolo de vizibil și materie, există multe altele, printre care un anume tip de energie care așează invizibilul fix in formele vizibile, concrete pe care noi le putem percepe.

Jessica Lange este născută în 20 aprilie 1949. Eu mi-o amintesc din filmul Poștașul sună întotdeauna de două ori a lui Bob Rafelson din 1981 unde a jucat alături de Jack Nicholson. Un magnetism aparte, mind blowing! Are la activ două Oscar și multe alte premii pentru interpretare

Dar să lăsăm teoria că acestea sunt postări scurte, dacă vor fi cotidiene.

Nu mai puțin celebra Cher care s-a născut în data de 20 mai 1946 fotografiată aici de Richard Avedon. Cântăreață și actriță, muza ldesignerului Bob Mackie, adesea bifând la categoria celor mai prost îmbrăcate actrițe. Există, sigur și excepții de la regulă

Zodia Taurului este guvernată de planeta Venus. Dacă știți puțintică mitologie Venus nu este alta decât Afrodita cea ieșită din spuma mării. De aici, femeile cu marcaj venusian au un anume tip de față și conformație care nu este neapărat măsura 0 sau skinny type, deși multe dintre cele pomenite de mine mai sus sunt așa. Aici ar trebui să vă explic mai multe despre combinațiile astrologice din hărțile natale, dar vă scutesc.

Penelope Cruz, 28 aprilie 1974 fotografiată în Vogue Espana aprilie 2019 de Peter Lindberg și Luigi&Iango. Actrița fetiș de data aceasta a lui Almodovar, a luat un Oscar pentru Vicky Cristina Barcelona din 2009. O femeie superbă, m-a marcat profund rolul său din Non ti Muovere, 2004 a lui Sergio Castelitto. Recomand, n-o recunoașteți!

Un tip perfect venusian este portretizat perfect de actrița Christina Hendricks, cea care a jucat in serialul Mad Men rolul secretarei voluptuoase Joan sau de cântăreața Adele pe vremea cînd nu era slabă cum am văzut-o zilele trecute.

Christina Hendricks s-a născut în 2 mai 1975, rolul care a consacrat-o este Joan din serialul Mad Men. A fost votată drept cea mai sexy femeie din lume în 2010 într-un sondaj realizat de revista Esquire. Eu zic că merită. What about you?

O altă caracteristică a femeii din Taur este legată de privire, de ochi. Ochii sunt de obicei mari, expresivi, indiferent de culoare, cu o privire caldă, spre deosebire de privirea rece a celor din zodia opusă lor, Scorpionii. Comparați privirea lui Penelope Cruz cu privirea lui Vivien Leigh și pricepeți ce spun.

Actrița Anouk Aimee s-a născut în 27 aprilie 1933. Pentru mine este întruchiparea perfectă a frumuseții, misterului și eleganței neostentative. Arată superb chiar și acum. Pentru cei tineri care nu au văzut filmul Un bărbat și o femeie îl recomand cu căldură. Muza designerului Emanuel Ungaro.

Venus își înzestrează nativele și cu multe alte atuuri cum este, de pildă gustul pentru modă, arte, în principal tot ce ceea ce aduce frumosul în jurul lor și al celor dragi.

Cate Blanchette e tiza mea. Suntem născute în aceeași zi și același an. Diferența astrologică o face ora, cea care dă ascendentul și locul. Mari diferențe de destin, de bună seamă. Este una din preferatele designerilor și a fotografilor de modă. I-am mai dedicat o postare aici. Avem același gust pentru stilul masculin în vestimentație

Voi ilustra spusele mele cu imagini ale unora dintre aceste dive găsite pe coperțile diferitelor reviste de modă, care le-au cultivat nu doar celebritatea și frumusețea ci și gustul pentru modă, care este evident.

Michelle Pfeiffer s-a născut în 29 aprilie 1958, aici într-o scenă din Scarface regizat de Brian de Palma, 1983 pe scenariul lui Oliver Stone. Michelle este îmbrăcată cu o rochie glamorous a designerului Halston ce ilustrează perfect epoca disco. Mult mai familiară publicului pentru rolul comercial a lui Cat Woman, mie mi a plăcut în Dangerous Liaisons al lui stephen Frears din 1988 pentru care a și primit o nominalizare la Oscar.

Nu doar actrițe ci și designere de modă ca Donatella Versace, Miuccia Prada sau regretata L’Wren Scott, decedată în condiții mai mult decât dubioase împart același semn zodiacal.

L’wren Scott 28 aprilie 1964, fotomodel, stilist și designer de modă. A promovat o siluetă feminină senzuală, marșînd mult pe silueta clasică compusă din rochii, genul de fuste pencil skirt, gulere înalte și mâneci lungi, talii marcate și tăieturi construite și riguroase.

În afara acestor atribute, femeile zodiei mai dețin un anume stil și eleganță ca un fel de amprentă din naștere. Nu sunt neapărat magnetice ca suratele din Scorpion dar au un stil incontestabil.

Judy Davis 23 aprilie 1955 , face parte din categoria actrițelor cerebrale, cu umor și prezență scenică aparte. Filmul care a propulsat-o în America este comedia din 1992 a lui Woody Allen, Husband and Wives dar pesemne că este mai cunoscută la noi, datorită rolului său din The Dressmaker din 2015

Pentru că mă ocup de aparență și frumos nu vă voi detalia trăsături de temperament sau personalitate. Poate altă dată.

Glenda Jackson este actriță britanică născută în 9 mai 1936 A renunțat la cariera artistică și s-a implicat ulterior în politică în 1992. A câștigat două premii Oscar de-a lungul carierei sale artistice. O personalitate aparte, pentru serialul BBC, Elizabeth R din 1971, unde juca rolul Eisabetei s-a ras complet în cap. Recomand Women in love, 1969, a lui Ken Russel pentru care a și luat Oscarul

Last but not least, fac parte din același semn zodiacal și-mi urez singură La mulți ani pentru săptămâna viitoare, căci o altă trăsătură a zodiei este cea a prețuirii de sine indiferent de condițiile exterioare bune sau rele. 😀