Vaaai, dragii mei! Vă mai amintiți de mine? E adevărat că de mult nu am mai reușit să țin pasul cu blogul…dar nu v-am uitat nici o clipă printre rochițele pe care trebuie să le fac.

Sunt eu…creatoarea de modă a lui Bibi, Bibi de pe Facebook. E drept că a trecut un deceniu de când nu am mai scris aici dar să știți că eu nu cred în proverbul cu ochii care nu se văd se uită!

Nuuu, deloc! Singura problemă este că acum trebuie să mă împart în mai multe părți că acum este în vogă și Instagramul, ceea ce, vaiii, îmi mănîncă destul de mult timp căci my content creator este o bleagă și nu mă pot baza pe ea în totalitate.

Plus, dragii mei este foarte greu că în ziua de azi mai bifez o categorie- oricum eram cam ocupată, dar acum am devenit și influencer și fotograf deopotrivă. Când proasta asta nu postează ce trebuie, mă întrerup din tăiatul tulului și a dantelelor- preferatele mele- și trebuie să mă ocup eu de imagine-eh!

Apoi prefer să le fac eu pe toate, ca să reduc amprenta de carbon, căci nu-s mai prejos decât Vogue Italia, da ce credeați? Noi avem clasă, clasă mare de City Fashion Week, nu putem trece cu vederea atrocitățile de pe mapamond!

Știți, nu?! sigur că știți, că în numărul pe ianuarie se pun ilustrații în Vogue ca să nu fie prea costisitor. La fel fac și eu, daa…m-am decis ca fiecare bucățică de tul plasticos să o întrebuințez la mărțișoare, căci numai mâine nu-i poimâine și vine primăvara peste noi, daaa!

Ei, dar pînă atunci mai am eu multe surprize în tolbă, despre care o să aflați pe parcurs, căci m-am decis ca de anul acesta să fiu mai serioasă cu blogul.

Da, dragii mei, să știți că am devenit intelectuală și o să scot și o carte anul acesta, cu imagini și text. Nu-s eu chiar așa, de ici-colea. Nu las eu millenial-șii să mi-o ia înainte. ( oare am scris corect? – o să o întreb pe content creator a mea 🙂

Mda…deci, stați să vedem…am mai adăugat niște anișori dar mă țin bine și sunt la fel de conectată la toooot ce înseamnă moda, ca și acum 10 ani, ce dacă suntem în 2020? puțin îmi pasă…10 ani abia se văd pe mine care sunt informată cu TOT ce trebuie să te facă să arăți tânără, frumoasă, cool, trendy.

Nu. Nu vin să pozez decât pe sume de la 1000 de euro în sus. Nici nu mă întreba. Dacă ai banii, EU te-am făcut om pe Insta. Ai auzit puiu? Dacă nu-i ai, pa, dragă!

Nici n-am timp. Am avut câteva prețioase momente de relaxare cu cei dragi, acum de Sărbători, chestie care, enfin, mi-a produs o pauză mult prea mare de la creație și nu mi-am terminat rochițele pentru colecția resort vară 2020.

sursa e peste tot 😀

Da dragă! Resort…eu sunt departe în timp…anticipez totul…nu mă zbat ca un pește pe uscatul geros al lunii ianuarie. Nu-i de mine.

La mine, totul e bespoken. De la mărțișoarele reciclate din tulle de plastic și până la underwear-ul ( lenjerie, dragă!) reciclabil.

Am citit zilele astea, pe ceva site din Vest, că poți să închiriezi chiloți și de-alde astea de la producători si după ce le porți, le returnezi și ei le reintroduc în circuitul modei. Da. Și te și plătesc pentru faza asta. M-am gândit să ies în întâmpinarea pieței și să ofer chestia asta în premieră în Românica. Așa că adunați-vă chiloții, toți că vi-i reciclez eu bespoken.

Dragii mei, e târziu în noapte și mă culc. Am nevoie de somn că fac cearcăne și nu-mi stă bine. Vă mai țin eu la curent cu latest news din lumea modei.

Dacă o vedeți pe Bibi, să-i spuneți că m-am supărat că la ultima nuntă a spus unei cucoane că rochia făcută de mine e Cavalli. Da’ ce-avea dragă, dacă spunea adevărul? Nesimțita!

N.R. Orice asemănare cu persoane sau evenimente din viața reală este pur întâmplătoare, dar dacă totuși doriți detalii din atmosfera româneasca de așa zis fashion , vă stau la dispozitie!