Colecția  Urban Ladies este compusă din  15 ansambluri vestimentare, propuneri estetice  ce țintesc să anime peisajul stradal vestimentar, la ora actuală atât de tern și uniformizat.

Combinația dintre funcțional/utilitar și original/agreabil/estetic se află la baza conceptului acestei colecții care pentru a fi pusă în valoare conform ideii inițiale va fi  prezentată într-un spațiu exterior. Ne bucurăm cu ocazia acestui eveniment de sprijinul  echipei de la Liberty Technology Park

Spațiul exterior care  beneficiază de elemente de arhitectură modernă cu accente futuriste joacă un rol esențial și potențează propunerile vestimentare într-un mod fericit.

Inserarea într-un spațiu public aparte, a unei manifestări artistice, (cum este tipul acesta de prezentare de modă specifică manierei de lucru a designerului Călina Langa) își are motivația întemeiată în dorința de implicare a publicului,  de ‘’contaminare’’ a sa cu esteticul,  care, pe zi ce trece, se estompează dintre opțiunile unui life-style inteligent și perfect asumat.

Prezentarea va avea loc în data de 10 decembrie, 2016, la ora 15.30, la Liberty Tehnology Park din Cluj-Napoca, str. Gării nr. 21.

Pentru detalii ulterioare intrați aici sau pe pagina de facebook .

cea-buna-cea-finala-aleasa2

Urban Ladies -design grafic Daria Langa