Redefiniri. Între Urban Ladies, ziua României și luna decembrie, ea în sine, full of events, mă mai ocup și cu alte chestii ”slabe”. Aleg să postez aici niște imagini cu un costum replică a personajului de film Commander Lexa,  din seria tv The 1oo, realizat pentru o comandă particulară, sau custom-made cum spun britanicii cînd se referă la fashion.

 Postez aici, deoarece după ultimele mele preferințe, sunt tentată din ce în ce mai tare să renunț la pagina personală de Fb și să păstrez doar Diva pentru diverse expuneri în virtual, poate doar cu păginuța ei  Fb demult promisă.

Cînd au apărut primele bloguri, ca tip de exprimare în virtual a existat un fel de rezistență a unora față de acest mijloc de prezentare, punîndu-se întrebarea dacă toți care dețin bloguri au ceva de zis, care merită a fi citit la modul public. Diverse dezbateri pe temă de care nu am fost și nu sunt străină. A apărut Fb, uriașul blog universal unde toată lumea povestește vrute și nevrute, valabile sau nu, autentice sau fake.

Cei curioși să mă urmăriți din punct de vedere al creațiilor și opiniilor, unele nu foarte comode, (sunt perfect conștientă de asta) vă invit pe divanul Divei. În cele din urmă, rămîn doar un om care iubește fără griuri intermediare ( deși în Urban Ladies le veți vedea ) profesia pe care a ales-o cu ceva ani în urmă.

Lexa for Grete, azi de ziua ei.

This slideshow requires JavaScript.