Pusa la patru ace sau Tiré à 4 épingles– o expozitie foarte frumoasa a costumelor specifice zonei Haute-Savoie la un muzeu ascuns strategic, pe un domeniu natural, plin de farmec pe marginea lacului Geneva sau Leman cum ii spun francezii. Postez, acum doar o poza  a unei rochii, insotita de textul de prezentare absolut special si care, vorbeste, o data mai mult, daca mai era nevoie, despre ce inseamna paradoxul durabilitatii in ceea ce reprezinta vesmantul. O idee foarte draga mie, regasita aici, in alt colt de lume!

Corsage et jupe bleu foncé,, Marie-Rose, Jeanne Marie, Marie Elisabeth au purtat, poate, aceste vesminte. Constant si Clement au mostenit ferma Guédets din Héry sur Ugine, impreuna cu podul in care aceste haine au fost depozitate. Marie si Angelé au conservat cu respect aceste piese pana cand ele au ajuns la mine. Aceste haine transmise de-a lungul generatiilor sunt martorii tacuti ai istoriei femeilor din familia mea si a tuturor secretelor lor.

Psst!!!!! Daca iti vei ascuti putin urechile le poti auzi; daca-ti deschizi privirea catre ele, poti descoperi emotia cu care sunt incarcate si ca eu sunt, azi, foarte fericita, sa le impart cu tine!”