Nemulțumiri tratate cu amuzament.

Păi da…că acum m-am învățat, de ceva vreme să rîd când dau peste o chestie idioată. Unu: nu te enervezi și nu te încarci nasol. Doi: de multe ori nu ai cum să schimbi situația. Trei: niciunele nu sunt chiar așa grave cum le vedem noi, cînd ne supărăm sau enervăm.

Lumea, vara, e moartă. Nu la propriu, evident. Totul zace, nimic nu mișcă, căldura încetinește și ea, cît poate mersul neuronilor ne-exersați. Pe mine, vara mă macină dorința de a tot face chestii non-stop. Mai ales că după scurtul intermezzo new-yorkez am plonjat într-o vară agitată care nu se mai termină. Lumea nu cred să mai citescă nici prostioare, nici reviste lejere, nici bloguri, nimic. Lumea se uită la imagini sau aleargă după pokemoni. Stai, pînă m-am prins ce-i aia. Că eu sunt în lumea mea, fără știri, fără latest apps, fără de astea.

Și- mi zic eu așa, după ce văd cum mi se umple blogul de comentarii spam binevoitoare, ce- mi trimit linkuri către site uri de mărire a traficului pe blog -și nu doar  a traficului :)), că a venit momentul să studiez acestea, netrimisă de nimeni, decît de propria- mi voință.  Am avut răbdare destulă să citesc multe din 21, 15, 10 tipsuri, folosite de oameni în acest scop, iar după studiu, am realizat că dacă nu intri în formatele alea și nu folosești headlines-uri și alte cele și bați apa în piuă ca mine, n-ai nici o șansă.

Unii dintre noi nu putem fi scurți și interesanți. Aia de-s scurți, mare parte nu- s deloc interesanți căci pentru asta e nevoie de materie cenușie.  Cel mai rău e să fi lung și neinteresant…dar aici SEO are grijă să te tragă de mînecuțe cînd postezi. So, nu va fi cazul. Eu mă-mpac cu SEO că mi dă bulină verde cînd postez, dar m-au sîcîit comentariile alea repetate și am zis că, decît să-nhaț viruși binevoitori, caut eu, mai bine.

Cu SEO am rezolvat. Ce n-am rezolvat e problema chiloților. Și nu-i nimic jenant aici. Chiloții se fac din ce în ce mai mici și numărul inscripționat pe ei este din ce în ce mai mare. Mi-am luat chiloți L, deși sunt de M, ca să nu- mi lase urme. Chiloții intră la apă, sau la cusut ( sîc)  așa că zic,  alea de purtați XS să știți că poate le-or fi buni la ceva insecte.

Mai în glumă, mai în serios, faptul că mărimile actuale în confecții se învârt doar pe aceste grupe permisive, democrate și atît de convenabile  ca XS, S, M, L, XL, XXL  nu-i o treabă profesionistă. E o lipsă de asumare, o chestie cu care nu riști dacă ai erori la tipare, etc. Parcă n-aș știi. Te pui sub umbreluța democratică și ești safe.  Apoi există chilotul mic și flatant pentru ego, care susură din danteluțele ce te strîng …ia uite, îi fi tu L, da ce micuță ești! Vreau să văd chiloții lui buna, ăia tetra, sănătoși, pe care scria 50.

Suntem lumea lui NU MĂ SUPĂRA că nu te mai cumpăr! Nu scrie mai mult decât 300 de cuvinte că nu te citește nimeni. Pe dos. Totul e pe dos, la fel cum se poartă și chiloții. Da e funny. E relaxantă priveliștea de sus ca în cîntecul celor de la Vama Veche cu Sf. Petru.

Contorul de cuvinte îmi spune că am scris 562 de cuvinte. Poate nu citiți tot. Da  e pierderea voastră, că finalul e foarte optimist.

Că se lucrează. De un an.

Din cauza unora și altora, din cauza promisiunilor și himerelor am amînat  acest proiect . Am învățat însă ceva. Cea mai sigură chestie în lumea lui NU MĂ SUPĂRA, este să te înconjuri de oameni asemănători ție, care cred în idei și în transpunerea lor. Așa încît URBAN LADIES sunt pe venite. Și nu oricum. Și nu în mărimi democratice, ci chiar în mărimi elitiste în raport  direct cu personalitățile pentru care sunt create și gândite.

20160808_194216

Am scris 662 de cuvinte.