Iată, că a trecut cam multișor de când nu am mai postat. Am avut ocazia specială să-mi concretizez un vis mai vechi legat de New York. Visam într-o duminică de început de februarie, la plecări în locuri, ce păreau atunci imposibile, iar eu cream mental, itinerariul acesta pentru toamnă. El s-a nimerit să se concretizeze mai devreme, printr-o ciudată combinație benefică de factori, dintre care cel mai important este prietenia.

M-am întors de aproape două zile în țară și pe lângă amețeala legată de schimbarea fusului orar, mai beneficiez și de amnezia care m-a făcut să mi uit aproape toate parolele  pentru mail și Fb, ceea ce presupune un delay de 24 de ore pentru a-mi putea accesa din nou, conturile.

Așa încât, pentru ca să nu mă simt văduvită de lipsa de comunicare, care pentru mine, este esențială am intrat pe blog. Aici mi-am ținut minte parola. Și oricum, nu mai scrisesem demult, nimic.

Postările legate de acest trip la New York vor ocupa destul de mult loc pe Diva pentru că vor fi legate, evident de partea de fashion, cu două expoziții  de costum văzute acolo, dar și o poveste despre Florina, gazda noastră, atît de plăcută și atît de fashionable, care, ea singură poate umple pagini întregi ale unui blog de fashion autentic, nu cu Zara și nici cu alte asemenea. Pe lângă partea de fashion vor fi postări legate de locuri, de savoarea atît de specială a city-ului, și multe povești drăguțe, sper.

Introducerea fiind făcută, nu-mi rămîne decît să vă invit să-mi stați alături în reconstituirea subiectivă a acestei călătorii la NYC.

IMG-20160514-WA0033

Me&Florina