Sărbători fericite!

Sărbători fericite!

Precizez că nu am fost leneșă cu Diva, ci doar ocupată. Acum mă bucur de niște zile de odihnă și ca să nu las să treacă această perioadă fără nici un semn acordat cu zilele de sărbătoare, vă fac niște urări 🙂

Dincolo de saturația la care ați putea ajunge datorită îndopării sistematice  din media cu aceleași colinde și reclame ce ajung de-a dreptul obsesive, și nu în sensul pozitiv, care ajung să te facă să detești Crăciunul și sărbătorile,  dacă ești un pic mai pretențios și evoluat, există această semnificație deloc de neglijat, dacă privim în profunzime lucrurile, a ideii de comuniune, în primul rând, cu cei dragi, cu familia, noțiune atotcuprinzătoare care nu implică în sens strict, doar familia în care am crescut sau în care ne creștem copiii.

 Crăciunul e acel timp din an, în care avem răgazul de-a ne întoarce către ființa noastră esențială și ultimă, cea care nu iese la iveală în mod obișnuit.

De aceea, aici, coexistă așa de frumos și ideea de apropiere cu cei similari nouă, a celor care ne pot adăposti la fel de bine temerile, gândurile, bucuriile, izbânzile, angoasele, speranțele, toate la un loc și deodată.

Sărbători fericite!

Avem și noi, de Crăciun ieslea noastră, chiar și-n gânduri, iar  asta nu e puțin lucru.

Îmi doresc, sincer, ca cei care citesc această postare și se consideră singuri sau nu au acea familie în sensul strict, de care pomeneam să încerce să privească în jur. Ca testul cu monedele, pe care le-am găsit din ce în ce mai multe pe stradă, anul acesta, ce dorea să demonstreze cum tot ce avem există deja, în proximitatea noastră, doar că nu avem privirea necesară pentru a le observa, există mulți care pot suplini familia clasică.   For all my so called lonely friends!

Just say it.  🙂

Crăciun fericit!

Călina

Previous

#NSFW

Next

Poveste din magia iernii- Yvoire

2 Comments

  1. Crăciun fericit, fată dragă!!!

    • Mulțumesc mult! Sper să fii fost și pentru tine la fel, acum că deja a trecut, dar îți doresc un an 2016 plin de tot ce-i mai bun. Toate gândurile mele calde. Mulțumesc pentru povești! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Diva & Divanul 2020 - Maintenance by: REM.10 BRANDING