Hei!

Bună dimineața de duminică, lume!

Aș vrea să pătrundeți în fascinanta lume a kitsch-ului inteligent controlat de nume de referință fashionistică și nu doar. Aveți nevoie de visare și de plonjare în realități iluzorii…(ce pleonasm!) ? Aveți nevoie de pastila de visare într-o duminică ploioasă de sfârșit de noiembrie? Da, da, da, nu-i așa că da? Iar chiar dacă nu mi-o veți recunoaște fățiș, căci e practic imposibil in our virtual medium, eu știu că deep down inside e așa.

În altă ordine de idei pentru orice chestie idioată cu pretenții artistice, ca și pentru orice fătuță cu nurii abia ieșiți pe taraba feisbucilor, există un raport direct proporțional și crescător exponențial de lăicuitori, sau de ”lăcuitori”, ce lustruiesc fațetele fătuțelor, cu pretenții de viitoare dive pe divanuri, pe scurt, de idioți. Faceți un calcul și vedeți câte fătuțe de astea bombate și sprâncenate aveți prin liste și vedeți cam care-i procentul de idioți anti-estetizanți ce ne înconjoară.

Până atunci vă las cu un mare kitsch ce beneficiază de aportul creativ al unor nume sonore din industria de fashion și imagine, bașca Nick Knight și Show Studio.

Daphne Guiness cu Evening in space