În minte, pregătesc postarea asta de ceva vreme.
Dincolo de domeniul absolut captivant al lenjeriei, în care mă manifest ca cel mai fidel consumator şi arareori, ca om de meserie, (aici îmi vine să cumpăr, să am, să achiziţionez şi nicidecum să fac design pentru lenjerie, care, în paranteze fie spus, nu e deloc o chestie uşoară cum s-ar  putea considera din exterior) postarea actuală înţelege să mă motiveze creativ la un nivel mult mai subtil decât s-ar putea citi privind strict flecuşteţele fermecătoare şi concrete, pe care adeseori alţii, altele, nu dau două parale.

Îmi amintesc perfect cum s-a conturat această preferinţă vestimentară în anii studenţiei, când, la Cracovia, fiind, într-o excursie cu faculta, am intrat cu o prietenă care măsura un număr considerabil la bust într-un boutique de lenjerie ca să-şi găsească ceva pe potrivă.
Sunt ferm convinsă, acum, în lumina amintirii că nu doar mărunţelele alea satinate, colorate, şi foarte diversificate, au fost de natură să mă fascineze, ci întregul ambient special amenajat ca să VREEEI chestiile astea.
Am atins, m-am uitat, am probat. N-am luat nimic. Îmi era cumva ruşine, ca unei proaste. Nu exista la vremea aceea nici obsesia sutienului cum se manifestă ea, actualmente, şi deci nu consideram că am nevoie. Părea un tărâm în care nu voi pătrunde niciodată ca un consumator real şi pe alocuri fetişist.

Timpul a trecut şi oamenii s-au schimbat, inclusiv eu.
Am aflat apoi, în clipe mai puţin uşoare, ce putere ascunsă deţine o lenjerie aparte pentru atitudinea unei femei în momente cheie. Alegeam lenjerii sofisticate pe care le purtam când aveam examene grele, nu pentru că le-ar fi văzut  onorata comisie, ci pentru declaraţia atitudinală pe care o făceam eu din self-confidence-ul ce mi-l dăruiau.

E o chestie foarte subtilă şi diferită ca sentiment să ştii, despre tine, câteodată doar tu 🙂 ce porţi underneath, să conştientizezi latenţa acelei puteri pe care o laşi la iveală intermediată, niciodată ostentativă. Pentru că dacă aici avem ostentaţie, aici avem automat şi vulgaritate.
Deloc de neglijat componenta erotică a lenjeriei şi stimulul vizual estetic aparte pe care ea îl oferă.

Poveste lungă, spusă scurt, ca să nu plictisim publicul setat pe fast-living/reading/eating and so on, orice vă mai vine în minte e perfect valabil. Şi nici să i ostenim cu prea multe impresii.
Înainte de Crăciun am avut privilegiul de a asista la ”facerea”unui sutien sur mesure conform experienţei lui Alex (Moldovan) former Jolidon şi care acum are propriul său atelier de creaţie. Pe Alex îl găsiţi aici şi vi-l recomand cu toată căldura şi responsabilitatea https://www.facebook.com/pages/Glamor-boutique/554297221247939?sk=timeline
înainte, chiar de a vedea making-off-ul cu care l-am tot întrerupt din muncă. Atunci, am fost puţin şi designer. A fost foarte încântător să mi bag nasul peste tot şi să aleg chestiuţe. Ideea este să ştii şi să alegi şi daca nu ştii întreabă l pe Alex şi nu încerca să i vâri pe gât chestii nasoale. La mine n-a fost cazul pentru că…aici, răspundeţi voi, de ce 🙂
Pozele vor fi postate în ordinea confecţionării,începând de la alegerea croiului, a materialului, accesoriilor etc.
E simplu. Luaţi ne urma şi o să vă placă!

Şi mica bijuterie a Dariei e gata. Mulţumesc Alex şi să ştii că abia am început!!!!
Nu m-am gândit că încep anul cu dedesubturile dar iată că aşa a fost să fie.
Vom ajunge, încet, încet şi la suprafaţă.