După o întârziere excesivă şi nemeritată, dar mult mai în acord cu ceea ce eu percep a fi suflul real al toamnei, vă prezentăm, subsemnata şi întreaga mea echipă dedicată, din proiectul Rochia Calendar, ultimul său moment din an, şi anume Toamna.

Colecţia Toamna va fi prezentată public, în data de 8 noiembrie la Bastionul Croitorilor. De data aceasta piesele destinate Toamnei sunt inspirate din formele simple ale unor cutii ovoidale din lemn numite shaker, cu simbolistica evidentă a ideii de păstrare şi adăpostire a lucrurilor preţioase pe care le avem fiecare, pe perioada ingrată a anotimpurilor reci.
 ‘’Lucrurile preţioase se ascund, se dosesc, se păzesc. Tot ce intră în sfera a ceea ce putem numi preţios se adăposteşte ‘’ este motto-ul Toamnei.  Piesele se bucură de volume ample la nivelul umerilor şi şoldurilor, cu talia înaltă puternic marcată şi cu aportul de culoare specific atât toamnei cât şi cutiilor care au servit ca model de inspiraţie,  în materialităţi cu structuri rigide sau întărite, piele şi imitaţie de piele, stofe de lână şi texturi peliculizate.
Echipa, consacrată deja, în proiectul Rochia Calendar,  cu participarea agenţiei Euromodels condusă de Lili Mihacea, hair-stylingul asigurat de Angela Benke şi make-up Ioana Teban, întregeşte tabloul Toamnei
Vă aşteptăm cu drag!