Consider necesar, înainte de a posta afişul evenimentului de sâmbătă, să precizez cum s a născut această idee, şi asta, nu ca să mă sfătoşesc ci pentru că sunt pe deplin conştientă că ideea care stă la bază va fi uitată datorită aparenţei dată de veşminte şi de un tip de prezentare mai puţin fashionistică, ( neconvenţională),  în accepţiunea comună dată termenului acesta.
  Proiectul s a născut din îmbinarea a două chestiuni deloc lipsite de importanţă: una, aceea că hainele pe care le purtăm şi iubim, sunt nişte mici tabernacole păstrătoare de stări şi amintiri, care nu trec odată cu tendinţele sezoniere, şi doi- tocmai, acest fapt, al goanei continue, la  care ne îndeamnă moda şi tot ce înseamnă industria frumuseţii astăzi. Este pledoaria mea, mititică, vis a vis de hainele care sunt PRETEXTE şi în acelaşi timp SUPRA-FEŢE estetice- nu voi ceda din a spune mereu că lustruiala şi poleiala stilistică nu au nici cea mai mică însemnătate dacă nu sunt dublate de aspectele profunde care ne dau, mai vreau să sper, caracterul de humanoizi.
Motivele de inspiraţie sunt pur subiective şi personale. Primăvara face referinţă la relaţia de dragoste dintre cer/albastru intens şi pământ/verdele crud al ierbii, acestea fiind şi culorile predominante ale colecţiei. Formele pieselor sunt inspirate din verticalitatea firului de iarbă şi a tulpinelor florilor cu accente volumetrice care sugerează inflorescenţe şi bulbi ca semne evidente ale rodirii, derivate în rochii accesorizate cu corsete, manşete, şi cape detaşabile. Unul dintre punctele de atracţie cheie, este constituit de podoabele pentru cap care semnifică exact corola florii şi acoperă parţial şi misterios capul femeii care le poartă.
Vă aştept să ne bucurăm împreună de primăvara însufleţită în culori, sâmbătă, 22 martie.

 afiş: Daria Langa şi Fini Miron