Nu am mai postat nimic lately pentru că nu am avut chef. Încep să mă depărtez suspect de mult faţă  de ideea de blog, dar se poate la fel de bine să ţină de lenea post sărbători. Se poate să ţină şi de convingerile mele actuale care nu mai vor să convingă pe nimeni de nimic şi nici de dorinţa de a fi cu orice preţ la curent cu latest news în materie de fashion- goană, de altminteri, inutilă.
Iubesc,  în continuare şi în 2014,  designerii talentaţi şi hainele lor măiastre, dar cred la fel ca şi în anii trecuţi, în acel dincolo de veşminte şi în poveştile frumoase pe care le pot ele ţese.
Din acest punct de vedere privită problema, s-a născut spontan şi postarea de azi. Şedinţa noastră foto de ieri, de la o moară veche din Pălatca, a fost ocazia perfectă pentru o joacă frumoasă dar serioasă, frig răbdat şi îndulcit cu vişinată, prilejuri de hlizeală la greu, creativitate şi idei şi la final o masă adevărată dată de Dorin,  proprietarul morii, în decorul rustic al căsuţei sale plus prima mea întâlnire cu ghinţura…cercetaţi de vedeţi ce înseamnă…care m-a pocnit direct în moalele capului.
Motivul acestei excursii frumoase a fost fotografierea pieselor din Iarna, altfel decât în prezentarea obişnuită, şi probabil veţi fi surprinşi, în postările viitoare de ce a ieşit, la fel ca mine. Este fascinant modul cum prin intermediul imaginii capturate inteligent şi sensibil, veşmântul şi tot arsenalul auxiliar de hair styling şi make up construiesc personaje care spun poveşti…de iarnă…la poarta morii din Pălatca. 😀
Vă invit să vedeţi un mic preview haios de la acest shooting nu înainte de mulţumirile mele tuturor care s au implicat.
 Crina Prida – foto
Angela Benke- hair styling
Ioana Teban- make-up
Flavia Tănăsescu, Daria Langa şi Iuliana Bal-modele
Dorin Rusu-locaţie şi alimentaţie plus confort post shooting
Oana Pop şi Teo Prida pentru transport şi suport …şi lui Dorel Găină pentru prezenţa sa dătătoare de stabilitate şi certitudini, ca şi pentru umor.
Thank you people!