Miresiada II

Iata ca a trecut ceva timp de cand nu am mai reusit sa postez nimic. Intre impresiile despre CFW si parerile mele personale vis a vis de chestiunile mai mult sau mai putin fashioniste am preferat astazi sa postez …mirese! Alegerea a venit firesc pentru ca impresiile despre CFW sunt “en retard” si oricum am vazut/citit/ascultat/ destul de multe legate de tema cu pricina ca sa mai adaug si eu una, cu atat mai mult cu cat iti piere cheful cand ele se multiplica si multe nu au nici o valoare. Bun. Acum ascult muzica buna, e soare afara si cald si nu am chef sa imi dau cu parerea despre chestiuni futile. Mi se pare mai frumos sa impart, cand am si cand pot,  lucruri care bucura si care nu starnesc comentarii. Momentele, cand oamenii se simt bine in atelierul meu si nu mai vor sa plece si nici eu nu i-as prea lasa…o mica comuniune intre moda,prietenie si idei.
Lucrez acum la rochia de mireasa a surorii Ioanei , mireasa de azi. Asta m-a facut sa realizez ca nu am postat nimic legat de Ioana , cu care am avut o relatie speciala. Ea a tinut sa fiu dimineata inainte de nunta sa o ajut sa se imbrace.A fost singura data cand am facut asta. De la o consiliere arida si obiectiva, nu lipsita de profesionalism, insa,  pana la realizarea unei rochii frumoase e cale lunga. De la toate acestea si pana la conturarea unei relatii de prietenie e si mai lunga.Pe mine ma bucura cand se intampla asta. Si cu miresele , se cam intampla!

Previous

Mic eseu cu Lacroix pe final

Next

Țoale…

2 Comments

  1. Superba rochie!!!!

  2. Ioana Horvat (Carvatchi)

    Un strop de gratie, feminitate lasata libera, fara "corsetul" lumii materialiste in care ne-am castigat "dreptul" de a fi egale barbatilor. Nu vreau sa fiu si nu voi fi niciodata egala lor, pentru ca am avut sansa sa fiu Mireasa si sa descopar ca toata munca aceea asidua prin care am ajuns sa-mi castig independenta m-a indepartat de esenta mea:feminitatea.Multmesc, Calina, pentru acele clipe in care am uitat cine sunt si m-am redescoperit,in care mi-am lasat masca de birou si corsetul grijilor deoparte si am pasit intr-o lume in care haina chiar m-a facut nu om, ci femeie, caci imbracand pe rand rochia in toate fazele ei pana in ziua cea mare,am pus bazele femeii care vreau sa fiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Diva & Divanul 2021 - Maintenance by: REM.10 BRANDING